Informace

Galavečer s vyhodnocením je za námi!

Galavečer pony ve Velké Bystřici je dnes již minulostí! Než Vám, kteří jste nenašli cestu na vyhodnocení přineseme výsledky anket dovolte, abych poděkoval celému týmu JK Derby za organizaci galevečera a za hezké ceny, které byly připraveny pro umístěné a vyhodnocené.

 

Úvodní zdravice zazněly z úst nejen pořadatelky Simony Vingrálkové, ale i zástupce ČJF, kterou na galavečeru zastupoval víceprezident pro sport Milan Theimer, účastníky pozdravil i předseda Zlínské oblasti ČJF Josef Balaštík i manažerka pony Jana Perníčková, která krátce i zhodnotila uplynulou sezonu.

 

 

První bodem vyhlašování bylo vyhlášení výsledků žebříčků v jednotlivých disciplínách i věkových kategoriích. Pořadí bylo předem známo, a tak si představme jen vítěze, neboť kompletní výsledky jsou na našich stránkách k dispozici.

 

Drezura:

8 - 12 let - Tereza Markusková - LIMETREE ARACORN

13 - 16 let - Barbora Kamírová - LIPTON SINAJ

Žebříček - Mladší drezura

 

Skoky:

8 - 12 let - Sofie Najmanová - NIGHTBEAUTY T

13 - 16 let - Nicola Grünthalová - PRIMUS DE L´AUBE

Všestrannost:

10 - 16 let - Šárka Votavová - LIPTON KITE

Následovalo ocenění jezdcům s loňskou závodní zahraniční zkušeností čestným uznáním.

 

I v letošním roce bylo možno v rámci otevřené internetové volby vybrat jezdce roku. Zde nám došlo úctihodných 2169 hlasů! A jaké tedy byly výsledky veřejnosti v mladší a starší kategorii jezdců?

 

Jezdcem roku věkové kategorie 8 - 12 let je Tereza Markusková a

Jezdcem roku věkové kategorie 13 - 16 let se stala Marie Hrudková

 

Dalším bodem bylo vyhlášení pořadatele roku! Tato anketa byla přístupná pro všechny licentované účastníky. Zvítězil areál JK Opřetice.



Následovalo vyhodnocení odborné ankety ve čtyřech kategoriích. Zde nikdo netušil jaké výsledky budou neb vše zůstalo utajeno do poslední chvíle. Oslovená odborná veřejnost z řad pořadatelů pony závodů, funkcionářů a rozhodčích spojených s pony, členů Rady a VV ČJF, mediálních partnerů zhruba stovka oslovených vybírala z nominovaných v daných kategoriích a rozhodla o následujících výsledcích.

 

Naděje roku - Anna Hrudková

Trenér roku - Ing. Vladimír Mestenhauser

Pony roku - PRIMUS DE L´AUBE

Jezdec roku - Sofie Najmanová

 

Posledním a snad už i tradičním bodem je rozloučení s ponysportem pro ty jezdce, kteří svým věkem končí. Ve Velké Bystřici do tzv. "pony důchodů" vstoupila::Monika Dudová, Nicola Grünthalová, Denisa Heinová, Barbora Holušová, Petra Kotěšovská, Kateřina Rosická a Eva Schwanová .

 

Závěrem je důležité poděkovat partnerům galavečera: Gumárny Zubří, De Heus, Bukefalos, ČJF, Zlnská oblast ČJF.

 

Děkujeme i celému týmu JK Derby v čele se Simonou Vingrálkovou a Kateřinou Tomíkovou za pěkně zorganizovaný večer a hezké ceny, které byly připraveny pro umístěné a vyhodnocené a budeme se těšit na další nadšence, kteří převezmou štafetu pořadatelství.

 

Tímto pochopitelně vyzýváme i když možná hodně dopředu případné zájemce o pořadatelství galavečera pony za rok 2013. Zájemci mohou v případě zájmu pořadatelství kontaktovat manažerku komise.

 

Fotogalerii pro Vás připravujeme a s největší pravděpodobností ji přineseme během středy.


Související články:
Gala pony v Radiopaláci (02.04.2017)
Nominační prezentace pro GALA PONY (02.04.2017)
Koně na Žofíně - pony (12.03.2017)
Koně na Žofíně včetně vyhodnocení pony kategorií (08.03.2017)
Galavečer pony je minulostí (14.02.2016)
Galavečer už zítra! (12.02.2016)
Jaké to bylo v Benešově před lety .... (10.02.2016)
Galavečer se blíží... (10.02.2016)
Galavečer vyprodán! (03.02.2016)
Galavečer se blíží... (02.02.2016)
Nominovaní v kategorii JEZDEC ROKU (23.01.2016)
Nominovaní v kategorii NADĚJE ROKU (22.01.2016)
Nominovaní v kategorii PONY ROKU (21.01.2016)
Galavečer pony - bowlingový turnaj (20.01.2016)
Galavečer pony 2016 - pozvánka a nominace (19.01.2016)
Galavečer pony 2014 (09.02.2015)
Již dnes Galavečer (07.02.2015)
Hlasování jde do finále! (27.01.2015)
Seznam odcházejících jezdců (21.01.2015)
Benjamin Cup bude vyhodnocen na Galavečeru pony (21.01.2015)
Nominovaní v kategorii JEZDEC ROKU (11.01.2015)
Nominovaní v kategorii NADĚJE ROKU (10.01.2015)
Galavečer pony (09.01.2015)
Nominovaní v kategorii PONY ROKU (06.01.2015)
Galavečer pony 2013 je minulostí.. (09.02.2014)
Galavečer se blíží (03.02.2014)
Anketa - Pořadatel pony závodů 2013 (21.01.2014)
Resort Zduchovice Vás srdečně zve na GALAVEČER PONY (10.01.2014)
Anketa jezdkyně - jezdec roku 2013 (01.01.2014)
Fotogalerie z galavečera (30.01.2013)
Kdo zvítězí? Uvidíme nějakou obhajobu? Již zítra! (25.01.2013)
Galavečer se blíží (22.01.2013)
Slosovatelné vstupenky (17.01.2013)
Galavečer pony se blíží... (10.01.2013)
Ankety ... (04.01.2013)
... Info o Pony galavečeru (18.12.2012)
Galavečer pony se blíží... (16.12.2012)
Galavečer Pony (28.11.2012)
Fotogalerie z Pacova (13.02.2012)
Pony v gala - Galavečer Pacov (12.02.2012)
Vítězové odborné ankety (11.02.2012)
Pony v Gala aneb vyhodnocení sezony 2011 (24.01.2012)
Pony v Gala (23.01.2012)
Vyhodnocení pony sezóny 2010 (10.01.2011)
Galavečer pony (28.01.2010)
Galavečer pony (23.01.2010)
Slavnostní vyhlášení výkonnostního žebříčku 2008 (16.02.2009)
Výkonnostní žebříček za rok 2008 - galerie nejlepších (15.02.2009)
Slavnostní vyhlášení výkonnostního žebříčku 2008 (21.01.2009)
Fotogalerie- Lednice - Galavečer Pony (11.03.2008)
Galavečer Pony - Lednice (04.03.2008)
Profily nejlepší drezurní a skokové "pětky" (27.02.2008)
Galavečer Pony - Lednice (20.02.2008)
Galavečer Pony - pozvánka do Lednice (28.01.2008)
Galavečer Pony sponzoři (02.03.2007)
Galavečer Pony ve fotografii (01.03.2007)
Galavečer Pony 2006 (25.02.2007)
Osobnosti pony sportu 2006 (04.02.2007)
Pozvání na Galavečer Pony (02.02.2007)
Večer pony sportu - Nominace (29.01.2007)
| Autor: Honza | Vydáno dne 27. 01. 2013 | 3119 přečtení | Počet komentářů: 0 | Přidat komentář | Informační e-mail Vytisknout článek
Partneři pony sportu 2015
Partner - Styl šampionatu pony 2015 a seriálu Ponyliga Partner - Benjamin Cupu 2015
Inzerce
INZSYS_BLOK
Inzertní systém - kategorie
1. Koně
2. Připouštění - Hřebci
3. Vybavení
4. Služby
5. Akce
6. Práce, brigády
7. Seznamka
8. Stroje
9. Ostatní a nezařazené
Nabídka bezpečnostních vest
Dance and Jump - VESTY
Jan Hauzr - VESTY
Dance and Jump - VESTY
Zde může být zrovna Vaše reklama
Fotogalerie 2008
Fotogalerie 7. kvalifikace PONYLIGA 2008 - Heroutice - 23.11.2008
Fotogalerie Finále JCHS 2008 - Zduchovice - 11.10.2008
Fotogalerie 4. kvalifikačního kola seriálu JCHS 2008 - Zduchovice - 21. 10. 2008
Fotogalerie 4. kvalifikačního kola seriálu JCHS 2008 - Zduchovice - 20. 9. 2008
Fotogalerie z premierových pony handicapů - Dražka - 13. 9. 2008
Fotogalerie z MČR pony ve skákání a drezuře Frenštát 2008
Fotogalerie z CSIJYCh /CSNP - Heroutice - 4. - 6. července 2008
Fotogalerie 3. kvalifikačního kola seriálu JCHS 2008 - Zduchovice - 7.- 8. 6. 2008

Copyright Honza Matuška 2006 - 2016
Tento web site byl vytvořen prostřednictvím phpRS - redakčního systému napsaného v PHP jazyce. Na této stránce použité názvy programových produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server